Het bijpassende oppervlak
naar uw voorkeur

Grenzeloze kleurenvariatie

Wie van avantgarde houdt, zal deze ongebruikelijke combinatie waarderen: De beide verschillende iriserend, in elk licht anders glinsterende hightech-texturen maken deze inbouwkast tot een absolute blikvanger. Op die manier laat de CABINET-inbouwkast zich als een kunstwerk in de uitzonderlijke vormgeving van de ruimte integreren.

Laat u inspireren door de unieke mogelijkheden. Met onze grote selectie bieden wij u de perfecte basis om uw persoonlijkheid ook in de inrichting en vormgeving van uw ruimtes tot uitdrukking te laten komen.

Meer impressies

Heel dicht bij de natuur

Ook de meeste uitzonderlijke smaak laat zich met CABINET tot uitdrukking brengen. Hoe zou het bijvoorbeeld zijn om in het oppervlak van de kastdeur een betonlook te combineren met fineer van antieke balken uit een oude berghut?

Een spannende mix, waarbij de moderne koelte contrasteert met karaktervolle warmte.

Meer impressies

Individueel design & CABINPRINT

Laat uw creativiteit de vrije loop - wij staan klaar om de oppervlakken van uw CABINET geheel op uw wensen af te stemmen. Bijvoorbeeld met een behang van uw keuze of een originele decoratiestof. Ook uw favoriete foto of kunstwerk kan uw CABINET een geheel eigen karakter verlenen.

Maak daarbij een keuze uit de vele verschillende mogelijkheden die wij voor u in petto hebben. Heeft u een eigen idee of een stof die u graag wilt laten toepassen in uw CABINET? Ook dat is mogelijk - en nog veel meer ...

Meer impressies

Technische raffinesse met CABIMEDIA®

Ongelooflijk, maar waar - een CABINET-schuifdeur kan zelfs in een beeldscherm worden veranderd. Wat daarvoor nodig is? Een van het innovatieve systeem CABImedia voorziene deur.

Met dit systeem wordt de techniek onzichtbaar, maar kunt u er met een druk op een knop toch over beschikken. Met een in de deur ingebouwd hoogwaardig plat beeldscherm. En na het uitschakelen verandert dit weer in een neutraal oppervlak. Onze innovatieve techniek in combinatie met een maximale elegantie en optimaal comfort.

Meer impressies