Ruimteoplossingen

Dakschuintes

In een ruimte met schuine dakdelen bewijst een CABINET zijn bijzondere aanpassingsvermogen. Tot op de millimeter op maat gemaakt vlijt hij zich perfect tegen wanden en tegen en onder schuine gedeelten.


Ruimteverdeler

Dankzij de CABINET schuifdeuren kunnen niet alleen nuttige bergruimtes worden gecreëerd, zij kunnen ook uitstekend dienen als ruimteverdeler en ruimtebesparende kamerdeuren.


Van wand tot wand

Nissen zijn uitstekend geschikt om daar met CABINET een exact passende kast in te laten bouwen die naadloos aansluit op de ruimte zelf en de ambiance.


Inloopmogelijkheid

Met een CABINET wordt de wens van een inloopkast heel gemakkelijk uitvoerbaar. Comfortabel, ruimtebesparend en met vrijwel oneindige indelingsmogelijkheden.


Hoekoplossingen

Een CABINET biedt veel verschillende bergruimtemogelijkheden en laat zich zowel bij een binnenhoek als een buitenhoek positioneren.


Vrijstaand

Een CABINET hoeft niet plafondhoog te zijn, ook high- en sideboards laten zich perfect uitvoeren met het CABINET-systeem. Schuif- of draaideurvarianten worden tot op de millimeter nauwkeurig geproduceerd om aan uw behoeften en wensen te voldoen.